Neem contact op

BHVnoord; opleidingen, trainingen en webshop

U weet toch ook wat u moet doen, wanneer iemand bij u thuis, op de (sport)club of op uw werk een hartstilstand krijgt? Volg onze Reanimatie training of de BHVopleiding. Reanimatie training kan ook bij u thuis? vanaf 4 personen (max.6) 
 
Powerpoint Presentatie BLS/AED versie augustus 2016
https://www.reanimatieraad.nl/content/?code=cnpmVbj8nNaQ84XZbeeQyUeCjhKJZGtP
 
BHVNOORD is een opleidings - en trainingsbedrijf op het gebied van Veiligheid en Bedrijfshulpverlening. Wij werken samen met een aantal instructeurs, docenten, veiligheidskundigen en we hebben contacten bij verschillende leveranciers op het gebied van Bedrijfshulpverlening. Daardoor kunnen we de juiste persoon of product matchen met  de wensen van uw bedrijf, instelling of school. Ons werkgebied is Noord Nederland.
 
    
 
BHVnoord werkt voor peuterspeelzalen, scholen, gemeenten, MKB bedrijven en (Para) medici. U kunt bij ons terecht voor de standaard opleidingen van het Oranje Kruis, NIBHV of de NRR  (Nederlandse Reanimatieraad).Onze expertise zijn onze maatwerk trainingen. Samen met u kijken we naar uw bedrijfsspecifieke risico’s en uw opleidingswensen. Dat begint met een bedrijfsbezoek. Mail (info@bhvnoord.nl)  of bel ons (06-33757584) om te vragen naar de mogelijkheden. 
 
Janet Cuperus-Panneman
Bouke Cuperus
 

Onze achtergrond

Janet Cuperus-Panneman is in het dagelijks leven verpleegkundige op de Kinderkliniek en Bouke Cuperus, heeft jarenlang als verpleegkundige op de Spoedeisende hulp gewerkt in het UMCG. Door zijn achtergrond als Gezondheidswetenschapper en Veiligheidskundige heeft hij ca.10 jaar als opleidingsadviseur opleidingen en trainingen ontwikkeld  voor (landelijke) Opleidingsinstituten.  De klanten waren afkomstig  van  peuterspeelzalen, zorginstellingen, MKB, politie tot (petro) chemische bedrijven in de Botlek. Door zijn passie van het onderwijs is hij nu docent medische vakken bij een grote school in Noord Nederland. Graag zou BHVnoord hun ervaring op het gebied van (Spoedeisende) hulp met u willen delen.

                   


AANBIEDING!: AED Defibtech Lifeline  ACTIEPAKKET

van € 1595,00  Bij BHVnoord  € 1449,- (excl. 6 % BTW)  

 

Opleiding Beheerder Brandmeldinstallatie         

Bedrijven die verplicht zijn een brandmeldinstallatie in het gebouw aan te leggen, dienen ook te zorgen dat er een beheerder brandmeldinstallatie is, die aantoonbaar is opgeleid. 
 
Datum:  op aanvraag . Open inschrijving BBMI  Groningen: 09.00 - 16.00 ; 1 dag
 
Wij kunnen ook een NIBHV opleiding verzorgen. Het examen van Beheerder brandmeldinstallatie bestaat uit een theoretisch gedeelte met meerkeuzevragen en een projectopdracht.; cursusduur 1,5 dag
 

    

  [Lees verder]

Ga naar onze producten »

Ga naar onze trainingen »

 

De nieuwste Reanimatie Richtlijnen 2015; gratis downloaden 

Voor de volledige Europese richtlijnen en bijbehorende...[Lees verder]

BHVnoord.nl
Aukemastraat 29
9301CK Roden
06-51510984
Contactformulier